Sukutapaaminen 2019

08.11.2019

Kakkosten sukutapaaminen ja sukuyhdistyksen varsinainen kokous pidettiin 27.7.2019 Saarilan maatilamatkailutilalla Polvijärvellä. Sää suosi tilaisuuttamme, välillä kyllä tuntui, että lämpöä oli liikaakin. Paikalla oli 24 henkilöä. Osallistujamäärä oli aikamoinen pettymys. Osallistujia oli Porvoosta, Vantaalta, Turusta, Jyväskylästä, Imatralta, Iistä sekä Joensuusta.

Puheenjohtajan tervetulotoivotuksen jälkeen Kyösti Kakkonen puhui suvun merkityksestä.                                    Sukuyhdistyksen varsinaisessa kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin vuoden 2018 tilinpäätös, toimintakertomus, toiminnantarkastajan lausunto sekä vuoden 2019 budjetti. Vahvistettiin myös jäsenmaksujen suuruus. Hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Eero Kakkonen. Hallituksen vanhoina jäseninä jatkavat Kyösti Kakkonen, Jouni Kakkonen, Raija Vassinen, Eero Autere ja Eila Hyvärinen sekä uutena jäsenenä Tea Vänskä Joensuusta. Toiminnantarkastajana jatkaa Timo Kakkonen. Keskusteltiin tulevien vuosien sukutapaamisista. Vuonna 2020 pidetään tilikokous ja vuonna 2021 jälleen laajempi sukutapaaminen. Puheenjohtaja toivoi kovasti jäsenistön kirjoituksia tuleviin PikkuKakkosiin.

Kokouksen jälkeen nautittiin Saarilan perinteisen pitopöydän antimista. Ruoka oli jälleen maittavaa ja sitä oli riittävästi. Pienen tauon jälkeen nautittiin vielä kakkua ja kahvia. Kahvittelun aikana meille esiintyi Viktoria Lavrenchuk viuluineen Kemal Achoubekovin pianon säestyksellä. Esitys oli kerrassaan loistava.  

Eero KakkonenTagit:
Kategoria: