Sukutapaaminen 2016

28.08.2016

Kakkosten sukutapaaminen pidettiin 30.7.2016 Joensuun Mulonniemessä Kyösti Kakkosen toimiessa puolisonsa Juliannan kanssa isäntäväkenä. Paikalle oli saapunut 88 henkilöä ympäri suomea, kaukaisimmat Iistä ja Turusta. Ensikertalaisia oli peräti 41 henkilöä.

Kyösti Kakkosen tervetulotoivotuksen jälkeen pidettiin sukuyhdistyksen varsinainen kokous. Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin tilinpäätös, toimintakertomus, toiminnantarkastajan lausunto sekä vuoden 2016 budjetti. Vahvistettiin myös jäsenmaksujen suuruus. Hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Eero Kakkonen. Hallituksen muina jäseninä jatkavat Kyösti Kakkonen, Jani Kakkonen, Jouni Kakkonen, Raija Vassinen sekä Eero Autere. Toiminnantarkastajana jatkaa Timo Kakkonen. Vuoden 2017 sukutapaamisen pitopaikkana on Joensuu.

Kokouksen jälkeen vuorossa oli ruokailu. Tarjolla oli kraavilohta, Puruveden muikusta keitettyä rantakalaa sekä kanttarellikeittoa. Jälkiruokana kesäiseen tapaan mansikkakakkua kahvin kera. Ruoka- ym. juomaa oli tarjolla ylenpalttisesti. Ruokailun aikana sekä sen jälkeen musiikista vastasivat isä ja poika Jari ja Jere Rouvinen harmonikkoineen. 13-vuotias Jere oli heinäkuun alussa voittanut alle 15-vuotiaiden sarjan pelimannien Suomen mestaruuden. Raija Vassinen oli järjestänyt lapsille omaa ohjelmaa mm. ongintaa ja kroketin peluuta. Lapset näyttivätkin viihtyvän hyvin toistensa seurassa. Iltapäivän emäntä Julianna näytti, miten Napoleonin ratsuväki avasi shampanjapullon sapelin avulla. Hän myös lauloi siskonsa kanssa ranskalaisen juomalaulun. Seurustelu jatkui vilkkaana alkuiltaan asti. Tilaisuus päättyi perinteisesti yhteisesti laulettuun Karjalaisten lauluun. Tilaisuus oli onnistunut ja mieleenpainuva, josta suuri kiitos Kyöstille ja Juliannalle.

Eero KakkonenTagit:
Kategoria: